HAPŠENJE NA NOVOM BEOGRADU: Uhvaćen sa nedozvoljenim paklicama, već robijao zbog istog dela

Preti mu kazna od jedne godine i 6 meseci

Protiv G.R. (72) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je u Novom Beogradu izvršio dva krivična dela Nedozvoljen promet akciznim proizvodima Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, na taj način što je u septembru suprotno propisima koji regulišu oporezivanje akcizama neovlašćeno držao proizvode koji se u skladu sa zakonom smatraju akciznim proizvodima te je u svom vozilu držao ukupno 335 paklica cigareta bez akciznih markica, koje su prilikom redovne kontrole pronašla ovlašćena službena lica PS Novi Beograd.

Istim optužnim predlogom, istom optuženom, stavljeno na teret da je isto krivično delo na isti način i na istom mestu izvršio i 28. oktobra prošle godine, tako što je držao ukupno 29 paklica cigareta bez akciznih markica.

S obzirom na činjenicu da je reč o licu koje je ranije više puta osuđivano a zbog izvršenja istovrsnih krivičnih dela Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu, okrivljenog, nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn