Hit snimak sa Novog Beograda izazvao burne reakcije

Nesvakidašnje scene sa gradskih ulica, umesto da ostanu u očima prolaznika, sve češće završavaju na društvenim mrežama, gde uglavnom izazivaju podsmeh i oštre kritike na račun aktera.

Ovoga puta na meti osude bili su autori video snimka, kada se videlo šta radi jedan Beograđanin u sitne sate na ulici, pišu Novosti.

Na video snimku koji se deli mrežama, vidi se čovek dok prelazi ulicu na Novom Beogradu i to – puzeći. Nesrećni muškarac je milio preko pešačkog prelaza četvoronoške, a čitav prizor zabeležilo je društvo koje je u tom momentu sedelo u automobilu zaustavljenom na semaforu.

Korisnici su odmah počeli da nagađaju šta je uzrok ovakvog ponašanja muškarca i zbijali šale na njegov račun.

„I u ovakvom stanju zna za red – prelazi ulicu na pešačkom prelazu…“, „Ne bacajte petarde, uplaše se i pobegnu. Sad vlasnica umesto da slavi strahuje gde je“, „Uključuju mu se sporohodne, automatski, čim pređe 2 promila…“, Neka mu bar neko kaže na kojoj je planeti“, „Govedo pijano“, pisali su jedni.

Drugi su imali šta da poruče autoru snimka.

„Svi prvo pomisle da je uzrok alkohol, a šta ako je neki zdravstveni problem, gubljenje vremena snimanjem i pravljenjem cirkusa. Čak i da je alkohol, stavite se u njegovu poziciju“, „Izađeš ako treba pozovi mu porodicu ljudski je“, „Strašno“, „Ovim ljudima je potrebna pomoć“, „Greote, kakvog fukarluka ima. Makar da pozovu policiju, hitnu, da neko zbrine ovog nesrećnika“, zaključuju drugi.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn