HOĆE LI BITI PRODUŽENOG RASPUSTA? Oglasili se iz MINISTARSTVA, ovo je zvanična odluka

Danas su kontaktirani Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovabnović Batut“, kao i Ministarstvo zdravlja


Epidemiološka situacija je uobičajena za ovo doba godine, istakla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović , dodajući da đaci neće ići u školu samo 15. i 16. februara zbog Dana državnosti

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je da ne postoji ni jedan razlog da bi mini-raspust za školarce počeo u ponedeljak.

– Epidemiološka situacija u našoj zemlji je uobičajena za ovo doba godine – rekla je Đukić Dejanović za RT Balkan, dodajući da đaci neće ići u školu samo 15. i 16. februara zbog Dana državnosti.Kako je naglasila, danas su kontaktirani Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovabnović Batut“, kao i Ministarstvo zdravlja.

Podsetimo, juče se ovim povodom oglasilo i zvaničnim saopštenjem Ministarstvo prosvete, jer su se u pojedinim medijima pojavile spekulacije da bi mini-raspust mogao da počne ranije.

Iz tog Ministarstva su naglasili da nije upućen nikakav zahtev direktorima škola, koji se odnosi na izjašnjavanje po pitanju produžetka Sretenjskog raspusta na celu sledeću nedelju, niti je ovakva inicijativa do sada stigla Ministarstvu prosvete.

Tagovi

Pročitajte još: