Hrabrim Novobeograđanima gol falio za čudo u Pazaru!

Gosti iz novog Beograda savladali ekipu Tomislava Sivića 2:0, ali u eliti ostaje klub sa Jošanice zbog poebde u prvoj utakmici od 3:1

Nije bilo senzacije u Novom Pazaru u revanšu baraža za popunu Superlige za narednu sezonu, ali vrlo lako je moglo biti prave bure – nedostajao je samo gol gostima, prvoligaškoj ekipi IMT-a.

Na kraju, Novi Pazar je očuvao status u eliti uprkos porazu na svom terenu od 2:0 budući da je u prvom meču pobedio 3:1.

Podsetimo da u baražu, za razliku od aktuelnih UEFA pravila, gol u gostima vredi dvostruko.

Ranije u toku dana superligaški status je sačuvao i kragujevački Radnički koji je, kao i Pazar, poražen u revanšu baraža (0:1 od Železničara), ali je zahvaljujući trijumfu u prvoj utakmici (3:1) produžio sebi život u društvu najboljih.

Sa današnjim danom i revanšima baraža stavljena je i tačka na aktuelnu sezonu i kompletiran je spisak ekipa koje će u narednoj sezonu čini superligaško društvo.

U viši rang su iz Prve lige direktno ušli Mladost GAT iz Novog Sada i Javor, dok su iz društva najboljih eliminisani Proleter i Metalac iz gornjeg Milanovca.   

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn