HUMANITARNI MEČ NA NOVOM BEOGRADU: Fudbalske zvezde Srbije se ujedinile da pomognu Nadici u utakmici života

Učešće su potvrdili Boško Janković, Marko Marin, Zoran Tošić, Vladimir Volkov, Srđa Knežević, golman Vladimir Dišljenković…

Nadica Stošić (35), majka dvoje dece, vodi bitku života, pošto se bori protiv multipla skleroze, a u pomoć ovoj hrabroj ženi pritekle su i mnoge fudbalske zvezde u našoj zemlji.

Naime, na stadionu IMT-a, novog superligaša, na popularnoj „Old Traktor areni“, pored Hale sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu, u subotu 27. maja sa početkom od 12 časova, odorganizuje se humanitarni meč za koji su učešće potvrdile mnoge zvezde našeg fudbala, a prihod od karata ide za pomoć Nadici Stošić.

Neki od njih nisu ni u mogućnosti da se pojave, pošto nisu u Srbiji, ali su podržali akciju, poput legende našeg fudbala Sava Miloševića.

Učešće su potvrdili Boško Janković, Marko Marin, Zoran Tošić, Vladimir Volkov, Srđa Knežević, golman Vladimir Dišljenković… pored njih biće i glumaca i poznatih ličnosti.

Podršku je dala i ekipa iz popularne serije „Državni posao“.

Kako možete da pomognete Nadici Stošić?
Nadici je 2016. godine dijagnostifikovana multipla skleroza. Sve je počelo sa blagim simptomima. Prve tegobe osetila je 2015. godine u vidu vrtoglavice i trnjenja u oba stopala, pa zatim i potkolenicama, kao i u desnoj ruci, a onda je stigla i malaksalost.

Nakon hospitalizacije i kortikosteroidne terapije dolazi do kratkotrajnog poboljšanja zdravstvenog stanja. U septembru 2018. godine stanje joj se pogoršava, oseća nestabilnost i slabost u nogama i dolazi do gubitaka svesti.

Hospitalizovana je više puta u Klinici za neurologiju KCS radi ispitivanja i daljeg lečenja kao i na odelenju za neurologiju ZC Vranje jer terapija koju prima ne daje očekivane rezultate.

U kontaktu sa lekarima Klinike u Moskvi koja ima dugogodišnje iskustvo u lečenju ove teške bolesti dolazi do saznanja da je moguće zaustavljanje progresije bolesti primenom HSCT terapije koja se primenjuje u ovoj Klinici, za šta su joj potrebna značajna finansijska sredstva.

Sredstva su potrebna za HSCT terapiju, putne troškove u toku lečenja, specijalističke preglede, laboratorijske analize i rehabilitaciju.

Pošaljite SMS 1436 na 3030 ili

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001614786-65

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001615908-94

IBAN:

RS35160600000161590894

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn