Huškanjem građana žele da se dočepaju vlasti: Đilasovci pod maskom lažne brige za ekologiju protestuju i terorišu građane Bloka 63!

Jedna starija gospođa nam je ispričala da sa svojom porodicom, decom i unucima živi u tom kraju već decenijama, da njeni unuci uživaju u uređenim parkovima kojih ima na svakom ćošku i da ne shvata zbog čega neko poziva na proteste?

Đilasova NATO lista „Nasiljem protiv Srbije“ putem svojih medijskih glasila ponovo pokušava da unese pometnju među građane.

Prozapadna opozicija ne prestaje da obmanjuje javnost dezinformacijama, a poslednja u nizu manipulacija koje su osmislili jeste pozivanje stanara Bloka 63 sa Novog Beograda na proteste. Koriste staru oprobanu taktiku da ometaju sve što radi aktuelna vlast. Ma koliko neki projekat bio razvojan i na korist svih građana, oni se odnekud pojave i počnu da protestuju, lažući narod da oni time brane duh grada ili ekologiju.

U tome im artiljerijsku medijsku pordšku daju sramotni Šolakovi mediji, po unapred spremljenom receptu i međusobno podeljenim ulogama. Nekada ne moraju da imaju nikakav povod, već protestuju samo zato da bi protestovali, a da ni sami ne znaju više zašto to čine.

Podvrgnuti smo medijskoj kampanji, ili bolje reći torturi, koja na prvi pogled ima srceparajuće i brižne tekstove na portalu Nova S, u kojima se akcenat stavlja na lažnu brigu o građanima, dok su u suštini u pitanju šuplji, neprovereni i maliciozni tekstovi pisani u svrhu podilaženja plaćenicima iz redova opozicije. Šolakovi i Đilasovi medijski kerberi neprestano manipulišu, pri tom ni najmanje ne mare za stanare koji su preplašeni zbog njihovog terora.

Lista „Nasiljem protiv Srbije“ preko svojih tajkunskih medija dobija prostor za širenje dezinformacija, ni ne razmišljajući kako sve to što oni rade utiče na ljude sa ovog dela Novog Beograda.

Dezinformacije kao glavni metod liste ,, Nasiljem protiv Srbije“
Dokle će da se seju strah, panika, pometnja i loša atmosfera među građane Beograda i Srbije? Kako smo došli do toga da se političke ideje svode na najtransparentnije moguće širenje mržnje? Dokle će opozicioni tajkunski mediji svojom agresijom i najogoljenijim lažima da terorišu građane Srbije? Kada će isti ti mediji konačno odgovarati za širenje lažnih vesti i izazivanje panike?

Svedoci smo da u poslednje vreme opozicija konstantno stvara atmosferu linča u društvu. Koriste se uigranom propagandom koja je satkana od širenja laži i pokušavaju svojom destrukcijom da skrenu pažnju sa brojnih uspeha postignutih u razvoju grada, a za koje je zaslužna aktuelna gradska vlast.

Pokušavaju ćisto političke proteste da predstave kao spontane i apolitične
Laganje naroda i nasilje protiv Srbije je jedino čime se vode. Nigde u njihovim medijima se ne objavljuje da je Dobrica Veselinović jedan od organizatora protesta, već se potura priča o samovoljno okupljenim građanima. Pokušavaju ćisto političke proteste da predstave kao spontane i apolitične.

Izmanipulisani od strane opozicije kojoj je nasilje jedina mantra, zatečeni onim što proživljavaju u svom kraju, stanari Bloka 63 su nam rekli da su negativno iznenađeni svim onim što se događa.

Jedna starija gospođa nam je ispričala da sa svojom porodicom, decom i unucima živi u tom kraju već decenijama, da njeni unuci uživaju u uređenim parkovima kojih ima na svakom ćošku i da ne shvata zbog čega neko poziva na proteste? Ona je takođe istakla da je plaši to što viđa noću mladiće sa kapuljačama koji lepe flajere i huškaju prolaznike na protest.

Tokom protesta, stanari kažu da od buke politikantskih demonstranata ne mogu da funkcionišu, a da su izrevoltirani time kako ti ljudi, za koje građani „potpisuju“ da su opozicija, pokušavaju da nahuškaju građane jedne na druge.

Opozicioni lažni ekolozi za sobom ostavljaju samo đubre i pustoš
Devojka, A.M. nam je napomenula da je lično videla gomilu đubreta po ulicama nakon protesta – flaše i konzerve, opuške na svakom ćošku kao i zgužvane i pobacane papire sa pozivima na protest, te da joj smeta što ne može da prođe kroz svoj kraj u kom živi već deset godina i koji je upravo izabrala zbog šetališta, parkova kao i budućih planova za uređenje ovog dela grada.

Aktivisti inicijative „Ne davimo Beograd“, zajedno sa ljudima lažnog patriote Miloša Jovanovića su već uočeni na više različitih lokacija u gradu, sa istim ciljem da, navodno braneći i čuvajući grad i zelenilo u njemu prave haos, pokušavajući da uznemire poštene građane koji žele da žive i funkcionišu neometano od ovakvih štetočina.

Podsetićemo se da su se slične stvari odigravale u Bloku 65, Marini „Dorćol“, na Slaviji na mestu gde se gradi kompleks-King’s Circle Residences, na Bežanijskoj kosi, Vračaru… što će reći na svim mestima na kojima je prema njihovoj proceni pogodno da skupljaju jeftine političke poene. To su mesta koja su označili kao tačke na kojima može da uspe njihova metoda zloupotrebe situacije zarad reketiranja, stvaranja haosa, uništavanja, sprovođenja brutalnog nasilja i agresije.

Stanari Bloka 63 ujedinjeni su u poruci i molbi koaliciji „Nasiljem protiv Srbije“ da se ne prave da ih zanima kraj u kojem ne borave, u kojem onima koji stvarno tu žive samo prave nered, ostavljaju za sobom đubre, koji na kraju oni čiste i da ne pokušavaju da ih zloupotrebe u svoje političke svrhe.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn