IMT Novi Beograd nije zalutao u četvrtfinale, odigrao hrabro protiv Zvezde!

Dobili smo poslednjeg učesnika polufinala Kupa Srbije, a to je Crvena zvezda, koja je u odloženom meču četvrtfinala savladala IMT – 3:0 (3:0).

Crveno-beli su se tako među četiri najbolja tima u najmasovnijem takmičenju kod nas pridružili Spartaku iz Subotice, Partizanu i surduličkom Radniku.

Iako nije došao da tek tako položi oružje pred aktuelnim šampionom, drugoligaš sa Novog Beograda ipak nije uspeo da pruži dovoljan otpor crveno-belima, koji su bez mnogo muke stigli do ubedljive pobede.

Dejan Stanković nije želeo da reskira, od prvog minuta je izveo najjači sastav i to mu se isplatilo već u četvrtom. Prvu priliku crveno-beli su pretvorili u gol, a strelac je na asistenciju Milana Rodića bio Dijego Falćineli. Nije se dugo čekalo, a već je na semaforu pisalo 2:0.

Aleksandar Katai je u 11. minutu pogodio mrežu iz slobodnog udarca sa oko 18 metara, iako je lopta išla u ugao koji je pokrivao mladi golman gostiju Katić, to je bio neodbranjiv šut. Nakon pogotka Zvezdinog kreativca, do kraja prvog dela rezultat je podebljao Filipo Falko, na dodavanje Mirka Ivanića, a Italijanu je to bio prvi gol od dolaska u Beograd.

Imali su i gosti par dobrih prilika u prvom poluvremenu, pre svega Lučić, koji nije iskoristo zicer u kaznenom prostoru. IMT je od starta krenuo sa dva špica i željom da na „Marakani“ igra fudbal, ali nije imao dovoljno sreće da dođe do barem počasnog gola. Nakon bogatog prvog, u drugom poluvremenu su i jedni i drugi spustili tempo. Crvena zvezda je i dalje kontrolisala igru i imala nekoliko izglednih prilika, pre svega preko Falćinelija, koji nije uspeo da zabeleži drugi gol na ovoj utakmici.

Podsetimo, Crvena zvezda na trofej Kupa Srbije čeka od 2012. godine, a od 2007. na duplu krunu.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn