IMT SA NOVOG BEOGRADA PRODAO IGRAČA ZA VIŠE OD 5.000.000 EVRA

Fenomenalan posao IMT-a

Premijerna sezona u Mozzart Bet Superligi, više nego korektni rezultati, pozicija van opasne zone tokom zimske pauze i posao „boli glava“. IMT je uradio ono što nijedan srpski klub nije skoro dve decenije: prodao je fudbalera za više od 5.000.000 evra!

Miloš Luković će postati novi fudbaler Strazbura, pošto su Traktoristi utanačili sve detalje saradnje sa članom Lige 1. Na osnovu njih, mladi špic će već tokom četvrtka doputovati u Francusku, gde ga čekaju lekarski pregledi i potpis ugovora sa klubom čije akcije, između ostalog, kontroliše i Čelsi.

Prema tom dogovoru, koji potvrđuje i ugledni Ekip, transfer Miloša Lukovićaiznosi 4.700.000 evra u cugu. Na to valja dodati 500.000 evra lako ostvarivih bonusa i još deset odsto, kad talentovani špic bude prelazio u drugu sredinu.

To znači da će Lukovićev potpis postati najvredniji kod nas u poslednjih 18 godina, ako se obračuna novac dobijen iz inostranstva, a da ne ide na račun večitih. Bila je 2006. kad je OFK Beograd prodao tada talentovanog Slobodana Rajkovića Čelsiju za 5.200.000 evra, u međuvremenu je bilo dobrih poteza kao onaj letnji u Bačkoj Topoli, jer je Petar Ratkov otišao uz Salcburg za 5.000.000 evra TSC-a. IMT će realno dobiti 5.300.000 evra i tako nadmašiti i taj Rajkovićev transfer.

Zasad je izvesno da će Miloš Luković po slovu dogovora sa Francuzima ostati na pozajmicu u klubu iz Novog Beograda do kraja sezone i kad se završi prvenstvo krenuće da se dokazuje Strazburu. Ionako će imati dovoljno vremena, jer će ugovor važito do 2029.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn