ISPOVEST VOZAČA TRAMVAJA KOJI JE UDARIO TRICIKLISTU NA NOVOM BEOGRADU

Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 19.45 u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu, preko puta „Buvljaka“ kada je muškarca udario tramvaj. On je sa težim povredama kolima Hitne pomoći prevezen na Klinički centar na zbrinjavanje.

Prema saznanjima, muškarac u četrdesetim godinama vozio je tricikl na mestu gde se nekada nalazio pešački prelaz. On se na sirene vozača tramvaja na liniji 11 nije obazirao, već je ubrzao, da bi ga vozilo teško 23 tone udario i odnelo nekoliko metara uz ogradu.

– Vozio sam normalnom brzinom kada sam video da se približava čovek vozeći tricikls – rekao je vozač tramvaja i dodao:

– Na moje molbe i sirenu da sačeka da prođem nije reagovao, već je nastavio još brže da se kreće. Pošto tramvaju treba vremena da se zaustavi, odvukao ga je nekoliko metara duž trase. Izašao sam odmah i pomogao čoveku do dolaska ekipe Hitne pomoći. Nesrećnog čoveka spasla je korpa koja se nalazi na prednjoj strani tramvaja, pošto pada čim nešto dodirne branik i ne dozvoljava da ode po točkove.

Na mestu nezgode juče se mogla videti odvaljena ograda i polomljen tricikl, a tramvajski saobraćaj u oba smera duž Antifašističke borbe bio je obustavljen.

– Muškarac već više od 20 godina radi na Otvorenom tržnom centru prodajući novine – rekli su očevici ove nezgode.

– U poslednje vreme je stalno pijan, tako je i danas bilo. Pokušali smo da ga izvučeno iz kafane, uplašili ga pozivanjem policije, pa je munjevito otišao triciklom. Takođe ima i ccerebralnu paralizu, pa mu se često dešavaju napadi.

Vatrogasce ekipe morale su da izvade deo ograde kako bi izvukli tricikls koji se tu zaglavio, a više policijskih patrola izvršila je uviđaj.

Izvor: Kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn