Isprebijali ga i uboli nožem ispred poznate pekare na Novom Beogradu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i S.S. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a J.J. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.

Protiv S.S. (28) i J.J. (28) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje.

„Okrivljeni su dana 25.02.2024. godine na Novovm Beogradu, u objektu “Skroz dobra pekara”, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu na taj način što je S.S. zadao veliki broj udaraca zatvorenim šakama obe ruke u predelu glave oštećenog, a J.J. je zadao nekoliko udaraca u predelu glave građanina koji se nalazio u objektu, pa je S.S. iz džepa jakne izvadio jedan nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan oštećenom u predelu levog rebarnog luka, koji oštećeni je zadobio jedinstvenu laku telesnu povredu, kojem događaju su prisustvovala tri građanina čije je spokojstvo bilo ugroženo. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i S.S. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a J.J. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru“, saopštili su iz Trećeg iz OJT.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn