Isprebijali ga i uboli nožem ispred poznate pekare na Novom Beogradu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i S.S. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a J.J. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.

Protiv S.S. (28) i J.J. (28) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje.

„Okrivljeni su dana 25.02.2024. godine na Novovm Beogradu, u objektu “Skroz dobra pekara”, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu na taj način što je S.S. zadao veliki broj udaraca zatvorenim šakama obe ruke u predelu glave oštećenog, a J.J. je zadao nekoliko udaraca u predelu glave građanina koji se nalazio u objektu, pa je S.S. iz džepa jakne izvadio jedan nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan oštećenom u predelu levog rebarnog luka, koji oštećeni je zadobio jedinstvenu laku telesnu povredu, kojem događaju su prisustvovala tri građanina čije je spokojstvo bilo ugroženo. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i S.S. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od 2 godine, a J.J. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru“, saopštili su iz Trećeg iz OJT.

Tagovi

Pročitajte još: