IZ SLOVENIJE NA NOVI BEOGRAD DOTERAO KOKAIN U ZELENOJ TORBI: Podignuta optužnica protiv Zlatka iz Bosne

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zlatka V. (54) državljanina Bosne i Hercegovine, sa prijavljenim prebivalištem u Kranju, u Sloveniji, zbog sumnje da je neovlašćeno, radi prodaje, prenosio skoro kilogram kokaina.
Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je Zlatko V. 12. oktobra ove godine došao iz Slovenije u Srbiju svojim vozilom marke “golf”, koje je parkirao na jednom parkingu na Novom Beogradu i izašao iz vozila noseći torbu zelene boje.

Tada su ga zaustavili policijski službenici i u navedenoj torbi pronašli jedan PVC paket sa 999,10 grama kokaina, dok su u paklici cigareta, koje je okrivljeni imao kod sebe, pronašli paketić sa 0,80 grama kokaina.

Kod Zlatka V. pronađeno je i 1.015 evra, 100 konvertibilnih maraka i 8.840 dinara, koji novac mu je, zajedno sa opojnom drogom, privremeno oduzet.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn