IZGLEDALO JE KAO NA FILMU! AKCIJA POLICIJSKIH INSPEKTORA NA NOVOM BEOGRADU

BEOGRAD – Višečasovnim operativnim radom policajaca u civilu Policijske stanice Novi Beograd, juče je uhapšen maloletni diler, kod koga je prilikom hapšenja, ali u šteku pronađeno više od 100 grama marihuane.

Prema našim, nezvaničnim saznanjima hapšenje se dogodilo juče u Ulici Dušana Vukasovića u Novom Beogradu, a kod maloletnika je prilikom hapšenja pronađeno oko 30 kesica marihuane spakovane za prodaju.

– Verujem da je zaplenjeno možda i više od 100 grama marihuane koja je bila razmerena i spakovana u foliju. Svi su ga u kraju viđali ali i znali da diluje – kaže jedan od stanara ulice u kojoj je maloletnik za koga se sumnja da je diler i uhapšen.

Kako nam je opisao očevidac filmske scene hapšenje se dogodilo u ponedeljak oko 15 sati.

– Prvi put sam video ovako nešto uživo i mogu vam reći da je izgledalo zaista spektakularno kao na filmu. Taj mladić je pokušao da im pobegne policajcima ali su ga dvojica sačekala jedan od njih ga je uhvatio za ruku i oborio. Sve vreme se otimao. Obojica su morala da ga drže kako ne bi pobego. Delovalo je kao da drže ranjenu zver – objašnjava baš sagovornik.

Izvor Kurira upoznat sa slučajem naveo je da je maloletnik uhapšen i da mu se na teret stavlja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i da je pored droge kod njega u stanu pronađeno i više desetina hiljada dinara za koje se sumnja da su stečene dilovanjem.

– Sumnja se da je dnevno dilovao po nekoliko stotina grama marihuane – rekao je izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, ali i našim saznanjima, policajci PS Novi Beograd od početka ove godine imaju pune ruke posla ali i dobre rezultate.

Izvor: Kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn