Izmena linija javnog prevoza zbog radova u ovom bulevaru na Novom Beogradu!

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), u periodu od 9. do 23. jula, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza Ulice Mihajla Pupina, u zoni raskrnice sa Ulicom Sajmište. Tokom izvođenja radova, Ulica Sajmište, na delu od Ulice Zemunski put do Bulevara Mihajla Pupina (smer ka Zemunu) će biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će važiti novi režim rada linija javnog prevoza.

Linije 78 i 83 u smeru ka Zemunu saobraćaće ulicama Zemunski put, Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice Novi Beograd /Blok 20/), interna saobraćajnica pored hotela „Hajat“, Milentija Popovića, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Uspostavlja se privremeno stajalište Staro sajmište 1 (smer ka Zemunu) u Ulici Zemunski put, na oko 130 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Sajmište za linije 78 i 83, navode iz Sekretarijata za javno prevoz.

Tagovi

Pročitajte još: