Izmena režima javnog prevoza zbog radova u ovom delu Novog Beograda

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice Marka Čelebonovića u Beogradu – faza 1, od 3. do 9. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na delu između zona raskrsnica sa ulicama Partizanske avijacije i Rajkove (Dr Huga Klajna) i podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake Ulice Marka Čelebonovića (gledano u smeru ka groblju), pri čemu će se kolovozna traka za smer prema gradu koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, uz zabranu desnog skretanja iz Ulice partizanske avijacije u Ulicu Marka Čelebonovića.

Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način: linije 65, 70, 72, 82 i 613 će u oba smera saobraćati redovno, pri čemu će koristiti kolovoznu traku koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj ka gradu. Linije 74, 75 i 75N će u smeru ka gradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna i dalje redovno. Linija 76 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Rajkovom i dalje redovno. Linija 612 i 708 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati redovno, dok će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Marka Čelebonovića i dalje redovno.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića” za smer prema Bežanijskoj kosi, za linije 65, 70, 72, 82 i 613, u Ulicu Nikole Dobrovića, na poziciju oko 80 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića” za smer prema Bežanijskoj kosi, za linije 74, 75, 76, 612, 708 i 75N, u Ulicu partizanske avijacije, na poziciju oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Peđe Milosavljevića 1” za smer prema Bežanijskoj kosi, za linije 74, 75 i 75N, u Ulici Peđe Milosavljevića, na poziciji neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna, dok će vozila sa linija 76, 612 i 708 koristiti redovno stajalište „Peđe Milosavljevića” u smeru ka Zemunu.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn