IZMENA REŽIMA PREVOZA TOKOM MANIFESTACIJE „PORODIČNI BICIKLISTIČKI DANI U BEOGRADU“: Evo koje linije menjaju trase na Novom Beogradu

Tokom manifestacije „Dani porodice 2024 – Porodični biciklistički dani u Beogradu” doći će do izmena u radu linija javnog prevoza 11. i 12. maja, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Drugog dana manifestacije, 12. maja, potpuno će biti obustavljen saobraćaj od 08.30 do 15.15 časova u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Brankovog mosta do Ulice trešnjin cvet.

Autobusi sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjin cvet i dalje redovnom trasom. Vozila sa minibus linije 60L će u vreme održavanja manifestacije u smeru ka okretnici „Novi Beograd” (Toplana) saobraćati: Brankov most – Milentija Popovića – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom. U smeru ka Zelenom vencu, vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovnom trasom, zaključuje se u saopštenju.

Beoinfo

Tagovi

Pročitajte još: