Izmene na linijama gradskog prevoza na Novom Beogradu zbog radova: Ovo je detaljan spisak svih promena!

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta

Neke od ulica na Novom Beoradu biće zatvorene ovog vikenda zbog radova, a zbog toga se menjaju i trase gradskog prevoza koje saobraćaju u ovim delovima grada.

Izmene u Bulevaru Zorana Đinđića

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju kolovoza u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, od subote, 23. marta, do 1. aprila, menja se režim rada vozila na linijama javnog prevoza.

Kako je najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz, radova će biti na delu od Ulice antifašističke borbe do Ulice španskih boraca (desna kolovozna traka – potpuno zatvaranje za saobraćaj), koje će izvoditi JKP „Beograd-put“.

Vozila sa linije 68, u smeru ka Bloku 70, saobraćaće sledećom trasom: Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe – Bulevar Mihajla Pupina – Španskih boraca – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom. U smeru ka Zelenom vencu vozila će saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linije 17, u smeru ka Zemunu, ići će trasom: Bulevar Arsenija Čarnojevića – Španskih boraca – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Privremeno se ukida stajalište „Antifašističke borbe“, u smeru ka Zemunu, za linije 68 i 17.

Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta.

Tagovi

Pročitajte još: