Izmene u režimu rada javnog prevoza na liniji 7

Tokom izvođenja 2. faze radova na pregledu i popravci tramvajskih šina u Bulevaru kralja Aleksnadra, od 12. juna, od 0:30 časova do 14. juna, do 3:30 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu (tramvajska baštica) u Bulevaru kralja Aleksandra, u dužini od 20 metara, u visini kućnog broja 354 gledano u smeru ka terminusu „Ustanička”.

Tokom izvođenja radova u svim fazama menja se režim rada tramvajskih linija br. 5, 6, 7, 10 i 14.

Tramvajske linije br. 5, 6 i 14 se ukidaju.

Uspostavlja se autobuska linija koja će nositi oznaku 6A i koja će saobraćati na relaciji: Vukov spomenik – Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – terminus „Ustanička”.

U nedelju, 13. juna, od 9 do 13 časova, tokom održavanja biciklističke trke „Belgrade Grand prix Woman Tour 2021”, vozila sa linije br. 6A će saobraćati na trasi : Dubrovačka – Cara Dušana (Žorža Klemansoa, Dunavska u smeru ka Dorćolu) – Džordža Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije (Ruzveltova u smeru Dorćolu) i dalje Bulevarom kralja Aleksandra do terminusa „Ustanička”.

Tramvajska linija broj 7 će saobraćati sa Novog Beograda u oba smera Bulevarom kralja Aleksandra, Ruzveltovom, Mije Kovačevića do terminusa „Omladinski stadion”.

Tramvajska linija broj 10 se pojačava, osim u nedelju, 13. juna, od 9 do 13 časova, kada se vozila sa ove linije preusmeravaju na druge linije.
Kako se navodi u saopštenju, tokom izvođenja radova na izgradnji kišne kanalizacije u visini autobuske okretnice „SRC Milan Gale Muškatirović”, od 10. juna do 10.jula doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja prilaza okretnici zbog čega će vozila sa linija br. 24, 79 i E9 saobraćati ulicama Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i Dunavskom do terminusa „Dorćol (Dunavska)”. U suprotnom smeru vozila će saobraćati od terminusa „Dorćol (Dunavska)” ulicama Dunavskom, Dubrovačkom, Cara Dušana i dalje redovno.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn