Javni poziv za dodelu paketa građevinskog materijala za izbeglice

Javni poziv za izbor korisnika pomoći za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala objavljen je juče, saopšteno je iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

– Grad Beograd, Sekretarijat za socijalnu zaštitu u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije RS realizuje dodelu najmanje 10 paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica koje imaju prijavljeno prebivalište – boravište na teritoriji grada Beograda. Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala odnosi se na izbeglice koje imaju prebivalište – boravište na teritoriji Beograda, uključujući članove njihovog porodičnog domaćinstva najmanje godinu dana pre objavljivanja ovog javnog poziva, i koje nemaju rešeno stambeno pitanje. Pomoć je bespovratna i odobrava se u građevinskom materijalu neophodnom za poboljšanje osnovnih uslova stanovanja, pri čemu maksimalna vrednost jednog paketa građevinskog materijala po porodičnom domaćinstvu korisnika iznosi do 600 hiljada dinara, a minimalna vrednost jednog paketa građevinskog materijala iznosi 200 hiljada dinara po porodičnom domaćinstvu korisnika – rekla je sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Rok za prijavu na javni poziv za dodelu navedene pomoći je 16. jun 2021. godine, a sve informacije u vezi javnog poziva se mogu dobiti na telefone 3344-625 i 3309-750.

Grad u saradnji sa relevantnim republičkim i međunarodnim institucijama kontinuirano sprovodi programe za stambeno zbrinjavanje izbeglih i interno raseljenih porodica sa Kosova i Metohije. U cilju unapređenja položaja i kvaliteta života građana grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu će i dalje nastaviti da raspisivanjem javnih konkursa pruža pomoć i podršku onima koja su najpotrebnije.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn