JEDAN PAS ZAKLAO DRUGOG NA SRED ŠETALIŠTA NA NOVOM BEOGRADU: Baš mi je žao! – reče čovek čiji je pas zaklao danas našeg Tea

Krvavi napad jednog vlasničkog psa na drugog dogodio se juče na novobeogradskom šetalištu, koje je po lepom danu bilo krcato porodicama sa decom. Na društvenim mrežama širi se srceparajuća  objava jednog korisnika koji je na taj način odlučio da se oprosti od svog ljubimca. U pitanju je pas patuljaste rase, aprikot pudla koja je bila, sudeći po slikama, ravnopravni član ovog domaćinstva. Kako piše u objavi, koju ćemo u celosti prenesti, ljudi su najnormalnije šetali kejom kada je na njih naleteo takođe vlasnički pas, ali opasne pasmine, bez brnjice i povoca što je obavezujuće za vlasnike ovakvih pasa, zaleteo se na nesrećnog Tea i zaklao ga na očigled vlasnice, koja od šoka nije stigla ni da reaguje, što je vlasniku drugog psa dalo mogućnost da najnormlanije odšeta. Dodatno uznemiruje činjenica da je kej u tom trenutku bio prepun dece i da je samo srećom izbegnuta mnogo veća tragedija. Ovim putem apelujemo na valsnike ovakvih pasa da se striktno pridržavaju pravilnika o držanju opasnih pasmina, a mi vam sada prenosimo u celosti objavu vlasnice ubijenog psa.

Baš mi je žao! – reče čovek čiji je pas, od onih krvoločnih rasa koje se spremaju za borbe i krv, bez brnjice i povoca, zaklao danas našeg Tea, na šetalištu pored Save.

Reče, i ode…

Reče, ode, i ostavi malog mrtvog psa u rukama žene, koja je osam godina, sa svoje tri ćerke živela sa tim malim psom, kojeg su pazile i čuvale kao člana porodice, kojima je svakog dana donosio radost i osmeh, i koje će do kraja života, imati neizlečivu traumu…

Ode čovek, sa svojim krvoločnim psom, bez povoca i brnjice, da traži neku novu žrtvu, koja može da bude i neko malo dete.

Baš mi je žao! – verovatno će i tada reći…

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn