„JELISAVETA JE BILA DEPRESIVNA, NISAM MOGLA DA DOĐEM SEBI!“ Komšinica otkrila NOVE DETALJE o stravi u stanu na Novom Beogradu

Rođene sestre Jelisaveta i Gordana Đ. nađene su mrtve u stanu na Bežanijskoj kosi, a prema nezvaničnim saznanjima Kurira preminule su pod sumnjivim okolnostima.

Jelisaveta je živela sama, a pre dve godine joj je umro suprug, kaže njena komšinica.

– Pomažem u istrazi i nekako sam sumnjala da je ona presudila sestri, a onda i sebi jer je bila depresivna. Međutim, postoje sumnje da je reč o dvostrukom ubistvu – kaže Jelica, prva komšinica ubijenih sestara.

Naša sagovornica kaže da je danima alarmirala komšije kako bi videli gde je Jelisaveta.

– Danima sam govorila komšijama da zovemo policiju, ali su mi oni govorili da je možda negde otputovala. Imala sam osećaj da se nešto desilo, i tako je i bilo – tvrdi ona za Kurir i dodaje:

– Pozvala sam policiju i oni su obili vrata stana. Tamo ih je dočekao neprijatan miris jer su danima unazad ležale mrtve. Nisam mogla da dođem sebi od smrada. Jako mi je teško zbog svega što se dogodilo.

Druga komšinica nam je rekla da je policija došla do nje kako bi uzela snimke sa video-snimaka.

– Policija je pregledala snimke i kamera obuhvata ulaz zgrade pored koje se dogodio zločin. Biće ispitano svi koji su sumnjivi – kaže za Kurir komšinica iz zgrade pored.

Pogrebno preduzeće upravo je stiglo ispred zgrade, koje će odvesti beživotna tela sestara.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn