JELISAVETA NAĐENA MRTVA U SVOM STANU NA NOVOM BEOGRADU SA SESTROM! Komšije progovorile o užasu: Na ovo se sumnja

U stanu u jednoj zgradi u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi danas su pronađena tela dve ženske osobe, a na terenu su brojni pripadnici policije, uniformisanih, ali i u civilu.

Kako saznajemo, reč je o rođenim sestrama Jelisaveti i Gordani Đ., koje su nađene u stanu na Bežanijskoj kosi, a nezvanično sestre su preminule pod sumnjivim okolnostima.

– Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je nastupila smrt, ali zasad se obe vode kao sumnjive. Pored jedne su bili vidljivi tragovi krvi, dok je druga imala jastuk preko glave. Takođe, istraga će utvrditi da li je u pitanju ubistvo i samoubistvo ili je ipak u pitanju dvostruki zločin – kaže za Kurir izvor iz istrage.

– Čuli smo da je u pitanju ubistvo i samoubistvo i da je policija zatekla jeziv prizor i da je u stanu bilo dosta krvi, kao i jastuk preko jedne ženske osobe – kaže komšija i dodaje da su u stanu živele dve žene koje imaju oko 80 godina i da su navodno sestre.

Komšije kažu za Kurir da su upravnik zgrade i neki stanari pronašli tela dve starije žene.

– Jedna od žena je Jelisaveta, na koju se stan na poslednjem spratu zgrade i vodi. Osećao se neprijatan miris i niko ih nije video neko vreme, pa su otišli da provere. Slučaj su prijavili policiji koja je pronašla njihova tela – kaže komšija.

Jelisavetina drugarica koja živi u stanu pored zabrinula se jer se 10 dana nije videla i čula sa njom.

– Nije se čula sa Jelisavetom 10 dana, pa se zabrinula i drugarica je rekla da je tada primetila da joj je telefon zatim isključen. Nakon toga pozvala je rođaka i on je došao da obije stan i tada su pronašli dva leša – kaže sagovornik za Kurir.

U stanu su vidljivi tragovi krvi, a na jednom od tela preko glave je bio i jastuk.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn