JEZIVO „Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!“: Ovako je nasilnik pretio devojci na Novom Beogradu

Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem.

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u jednoj kladionici na Novom Beogradu vatrenim oružjem pretio radnici kladionice-svojoj bivšoj devojci da će je ubiti.

Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postuka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom Ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 17. oktobra oko 2 časa posle ponoći došao u pratnji jednog maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici kladionice, uputivši joj pretnje da će je ubiti, mašući pištoljem marke “Stezr”.

Nakon toga joj je pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj marke “Astra” i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao.

Osumnjičeni je potom vratio i potonji pištolj u torbicu, nastavljajući da oštećenoj upućuje pretnje: “Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!”, pokazujući joj da za pojasom ima zadenut pištolj.

(Telegarf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn