„JKP ZELENILO“: Zamena sadnica na „zelenim zidovima” na Novom Beogradu

Javno komunalno preduzeće „Zelenilo – Beograd” obavljaće od 30. oktobra do kraja novembra zamenu saksija na „zelenim zidovima”, prilikom čega će biti zaustavljan saobraćaj u saobraćajnim trakama koje se nalaze do „zelenog zida”, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

U periodu od 30. oktobra do 8. novembra zamena saksija će se obavljati u Bulevaru Mihajla Pupina (od Bulevara umetnosti do kružnog toka), Bulevaru Mihajla Pupina (od Aleksinačkih rudara do Bulevara maršala Tolbuhina), Bulevaru Mihajla Pupina (od Džona Kenedija do Aleksandra Dubčeka), Bulevaru maršala Tolbuhina (od Bulevara Mihajla Pupina do Klare Cetkin).

Zamena saksija obavljaće se od 9. do 14. novembra u Ulici ušće (od Milentija Popovića ka Bulevaru Nikole Tesle) i u Bulevaru Mihajla Pupina (od Milentija Popovića do Antifašističke borbe).

U periodu od 15. do 24. novembra zamena saksija će se vršiti u Ulici Jurija Gagarina (od Dušana Vukasovića ka Ivana Ribara) i Ulici Ivana Ribara (od Jurija Gagarina do kružnog toka u Vojvođanskoj).

Iz „Zelenila” ukazuju na to da je planirani raspored okviran i podložan izmenama jer zavisi od vremenskih prilika i eventualne potrebe za izvođenjem hitnih radova koji ne trpe odlaganje.

Tagovi

Pročitajte još: