JOŠ JEDAN TRIJUMF U LIGI ŠAMPIONA: Vaterpolisti Novog Beograda pobedili Marselj

VATERPOLISTI Novog Beograda zabeležili su i četvrtu pobedu u četvrtfinalnoj grupi A Lige šampiona, pošto su na svom bazenu pobedili ekipu Marselja rezultatom 13:10.

Novobeograđani su tako po drugi put u TOP 8 fazi elitnog takmičenja savladali francuskog predstavnika, jer su i u prvom meču u gostima trijumfovali sa 14:13.

U

prvom poluvremenu viđena je izjednačena igra, ali je Marselj do polovine treće četvrtine stekao dva gola prednosti (8:6).

Međutim, u tom trenutku Novi Beograd je zaigrao mnogo agresivnije, po ko zna koji put ove sezone ekipa je pokazala karakter i vrlo brzo je usledio potpun prekoret.

Izabranici trenera Živka Gocića su do kraja treće deonice postigli četiri uzastopna pogotka, preuzeli vođstvo i u potpunosti preokrenuli odnos snaga u bazenu i potom meč rutinski priveli kraju.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Alvaro Granados sa pet golova, dok su se Filip Filipović, Nikola Lukić i Nikola Jakšić po dva puta upisali u listu strelaca.

drugom meču četvrtfinalne grupe A Pro Reko je pobedio splitski Jadran sa 18:9.

Italijanski tim i Novi Beograd još ranije su obezbedili plasman na Fajnal-for, a njihov međusobni duel, koji je na programu 15. maja odlučiće o tome koja će ekipa osvojiti prvo mesto u grupi.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn