KADA POČINJU S RADOM BAZENI U BEOGRADU: Sve informacije o gradskim kupalištima na jednom mestu

Letnje temperature uveliko su stigle, pa ne čudi što Beograđani ne mogu da dočekaju početak kupališne sezone.

Međutim, Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima koje će se održati prvi put u istoriji u Beogradu od 10. do 23. juna, i okupiti takmičare iz više od 40 zemalja, pomeriće početak sezone na pojedinim prestoničkim bazenima.

Osim toga, Beograd će takođe biti i domaćin 19. Evropskog prvenstva u vodenim sportovima za masters kategoriju, koje je na programu od 26. juna do 6. jula.

Od 30. maja do 17. jula i u okviru kompleksa „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ održava se „Evropsko prvenstveno u vodenim sportovima“ kao i Svetsko prvenstveno u ronjenju na dah i plivanju sa perajima, navodi se na sajtu Sportsko-rekreativnog centra.

U navedenom periodu sadržaj kompleksa koristiće se isključivo u svrhu održavanja navedenog prvenstva i pristup trećim licima neće biti moguć. U navedenom periodu neće biti moguće korišćenje kapaciteta ostalih usluga.

Bazen 11. april

Početak sezone na otvorenim bazenima planiran je za 12. jun. Ukoliko cene ostanu na prošlogodišnjem nivou, cena karte će koštati 400 dinara za odrasle, a 150 za decu do 12 godina. Radno vreme bazena biće svaki dan od 7 do 19 časova.

I ove godine može se izvaditi kartica za bazen.

Podsećamo da je i ove godine moguće prijavljivanje za beogradsku karticu koja garantuje besplatan ulazak na sve gradske bazene tokom letnje sezone. Karticu za bazen možete izvaditi u bilo kojoj opštini u Beogradu i koristiti na gradskim bazenima u bilo kojoj opštini.

Kad je reč o privatnim bazenima, „Queen“ u Dobanovcima otvoriće se 20. ili 21. juna, ukoliko to dopuste vremenske prilike. U suprotnom, bazeni će biti otvoreni od 1. jula. Aqua park Hollywoodland neće raditi do daljeg zbog renoviranja.

Sezona na bazenu „Kengur resort“ na Altini počinje u četvrtak, 6. juna. Akvapark S klub u Jakovu počeo je sa radom 1. juna. Sezona u Aqua parku Petroland sa unutrašnjim sadržajem počela je 31. marta, dok će sve atrakcije biti dostupne od 14. juna.

Tagovi

Pročitajte još: