KAMERE SNIMILE PUCNJAVU NA NOVOM BEOGRADU? Ranjen član obezbeđenja i to dok je trajala proslava

Ispred splava Cunami 5 na Savskom keju na Novom beogradu, gde se održavala privatna proslava, sinoć je pet minuta posle ponoći došlo do pucnjave u kojoj je u noge ranjen dvadesetdvogodišnji D. B, a potraga za njegovim napadačem je i dalje u toku.

– Na tom slučaju se i dalje radi – navodi izvor.

Prema do sada dostupnim informacijama, nepoznata osoba je pucala na D. B, koji je, navodno, pripadnik obezbeđenja i ranila ga je u predelu nogu.

Na objektu se nalazi nekoliko sigurnosnih kamera koje snimaju prilaz splavu, pa bi snimci mogli da budu velike važnosti za identifikaciju napadača.

– Mladić je zadobio prostrelne rane sa kojima je prevezen u KBC Bežanijska kosa – rečeno je.

Na licu mesta nema nikakvih tragova, krvi, sukoba niti policijskog uviđaja.

Na splavu nisu želeli da komentarišu događaj, potvrdili su samo da je sinoć održana privatna proslava.

– Na splavu se nije pucalo – bilo je sve što su rekli.

„Video sam da se sprema proslava, a jutros čujem da je bila pucnjava“

Niko od ljudi zaposlenih u obližnjim objektima se sinoć nije zatekao na licu mesta, jer je radno vreme tih lokala kraće. Posle ponoći ovaj nije velika frekvencija ljudi, pa, kako kažu, od jutros se po kraju nije pričalo o događaju.

– Mi radimo do 23 časa. Video sam samo oko 21 sat da se sprema proslava, mislim da je rođendan, i jutros u novinama čitam da je bila pucnjava – navodi jedan od konobara iz obližnjeg restorana.

Drugi, koji nisu bili informisani o incidentu, nisu bili iznenađeni kada su čuli šta se dogodilo.

– To me uopšte ne čudi, često se dešava. Oni iznajmljuju prostor za rođendane, proslave, a onda među tom decom dolazi do tuča, sukoba, skaču sa splava u reku, svega ima i stalno se dešava – naveo je jedan sagovornik:

– Mi smo u to vreme zatvoreni, jedno je portir mogao da vidi i čuje nešto, a nisam ni od njega čuo.

Na istom mestu se udavio mladić

Milan A. (20) se udavio prošle godine kada je skočio sa tog splava tokom žurke na kojoj je bio sa društvom, a njegovo telo su ronioci Žandarmerije izvukli dva dana kasnije u nesporednoj blizni.

Mladić je bio neplivač. Kako su tada ispričali svedoci, navodno je drugovima rekao da ide da popije kafu sa ocem, koji je preminuo nekoliko godina ranije.

Njegova majka je tada rekla da je za nju to neprihvatljiva verzija priča, jer njen sin nikada nije pokazivao da je depresivan, takođe je rekla da misli da on takvu rečenicu nikad ne bi izgovorio.

– Nije znao da pliva, zašto bi skakao u vodu – navela je tada i dodala da sumnja da je među njima došlo do nekog sukoba i da je Milan na neki drugi način završio u reci, a ne svojevoljno.

srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn