Karavan zimnice za vikend na pijaci u Bloku 44

Karavan zimnice u subotu i nedelju, 20. i 21. februara, biće održan na pijaci “Blok 44“ u Novom Beogradu, saopštilo je JKP “Gradske pijace“.

Osim svežeg voća i povrća, na tezgama će se naći širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i drugih specijaliteta, po pristupačnim cenama.

Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u okviru “Gradskih pijaca“, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

Iz “Gradskih pijaca“ apeluju na prodavce i kupce da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera, da nose zaštitne maske i održavaju preporučenu fizičku distancu.

Izvor: b92

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn