Kirije niže i do 30 odsto! Evo koliko koštaju stanovi po Novom Beogradu

Dolazak Rusa, povećana tražnja i nerealno visoke kirije defnitivno su obeležile prethodnu godinu, ali i početak ove. Poslednjih meseci trend se očigledno menja: Novih Rusa koji dolaze u Srbiju i Beograd sve je manje, tražnja za zakupom stanova takođe, a to je dovelo i do nižih kirija po Beogradu i do 30 odsto.

Stanodavci koji su tražili nerealne cifre kako bi iskoristili momenat u 2022. pa čak i isterivali višegodišnje stanare zbog visoko platežnih Rusa, sada jedva da mogu da izdaju stan za 20 pa i 30 odsto nižu cenu. Prosečna cena mesečnog zakupa se kreće od 350-400 evra, dok su kirije za garsonjeru oko 200 evra. Na periferiji se stan može naći i za 150 evra i ocena je da ono što se izdavalo za 600 sada „ide“ za 400, pa i manje.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn