Kleštima skidao zujalice sa flaša u radnji po Novom Beogradu i krao: Preti mu duga robija

Flaše je stavljao za pojas svojih pantalona i izašao iz objekta bez prethodnog plaćanja, na koji način je oštetio navedeno pravno lice za iznos od oko 30.000,00 dinara

Protiv V.M. (45) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog zbog sumnje da je u periodu od 19. novembra prošle godine do 15. aprila ove, na Novom Beogradu, u objektima „Maxi“ koji su u vlasništvu privrednog društva „Delhaize Serbia“ učinio više krivičnih dela Teška krađa.

Okrivljenom se stavlja na teret da je savlađivanjem mehaničkih i elektronskih prepreka oduzeo tuđe pokretne stvari drugom, u nameri da njihovim prisvajanjem pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist i to tako što je sa rafova odeljka sa alkoholnim pićima uzimao flaše koje je najpre stavljao u potrošačku korpu, pa je iskoristio odsustvo radnika i iz desnog džepa jakne koju je nosio na sebi izvadio klešta koja je upotrebio u cilju savlađivanja elektronske prepreke – elektronske zaštite artikla od krađe (zujalice), koje je potom ubacio u rafove, a flaše je stavljao za pojas svojih pantalona i izašao iz objekta bez prethodnog plaćanja, na koji način je oštetio navedeno pravno lice za iznos od oko 30.000,00 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i šest meseci, kao i da mu produži pritvor koji je prema okrivljenom već određen rešenjem suda.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn