KLUPKO SE ODMOTAVA 3 GODINE POSLE UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU! Šarca tipovao prijatelj i bivši muž STARLETE za 6.000 EVRA?

Aleksandar Šarac označen kao pipadnik škaljarskog klana, ubijen je u Tržnom centru Ušće u Beogradu 17. oktobra 2020, a javnosti je detalje o njegovoj likvidaciji otkrio svedok-saradnik u slučaju protiv klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić!

Naime, za njegovo ubistvo optužena je „Vračarska grupa“ na čijem je čelu Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara i Ludi Džoni koji se pominje i kao organizator likvidacije Šarca.

Svedok-saradnik Srđan Lalić otkrio je da je ubistvo Aleksandra Šarca u Beogradu organizovao Vušović, a prema navodima iz optužnice Šarca je tipovao bivši muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević.

Šarac je, podsetimo, u sačekuši u tržnom centru bio teško ranjen, ali je devet dana kasnije preminuo u Urgentnom centru. Za ubistvo je osumnjičen Lazar Ilić (25) iz Kraljeva, koji mu je kobnog dana s leđa prišao i iz „berete“ sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

– Šarac se 17. oktobra oko 16.30 dovezao svojim blindiranim „mercedesom“ u garažu tržnog centra. Vozilo je parkirao na mestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekog vremena vratio se u garažu i krenuo ka kolima. Ubica mu je tada prišao s leđa i ispalio dva hica u potiljak – podseća izvor i dodaje da je osumnjičeni imao crvenu jaknu, kacket i hirušku masku.

– Pištolj je nakon pucnjave bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli – podseca izvor.

Kapetan, pa Kačarević

Lalić je dok se svedočio protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića detaljno opisao kako su pokušavali da ga namame preko skaj telefona škaljarca Mila Radulovića Kapetana, kog su Belivuk i Miljković oteli u Crnoj Gori. Međutim, Šarac nije naseo, ali su oni nastavili da ga prate sa namerom da ga likvidiraju.

Lalić je u svedočenju šokirao tvrdeći da je Aleksandra Šarca u Ušće namamio Nikola Kačarević.

– Šarac je ubijen pošto ga je u tržni centar namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao mu 50.000 evra. To znam jer se Radoje Zvicer žalio da mu Vušović traži pare jer nema da isplati pucača – otkrio je Lalić.

Navodno, oni su sumnjali da on učestvuje u pratnji Belivuka i Miljkovića za škaljarski klan.

– Postavili smo kameru ispred kuće Aleksandra Šarca, znali smo da je dobio blindu od škaljarskog klana i pet kilograma kokaina. Bio je jako oprezan, uvek je nosio pancir. Razmatralo se da se prvo ubije njegov kum, mislim da je bio Milanče, na skaju Salvatore – rekao je Lalić.

Za „nameštaljku“ 6.000 evra

Policija je tokom istrage ubistva ispitala veći broj njegovih prijatelja, a među njima i muža jedne starlete, odnosno Nikolu Kačarevića, koji je sa Šarcem bio kobnog dana.

– Inspektori su ispitivali sve ljude bliske Šarcu, pa se policijskom pozivu odazvao i momak poznate starlete. On je na razgovoru u policiji ispričao da je duže vreme poznavao Aleksandra, kao i da su bili porodični prijatelji. Kako je objasnio, Šarac im se ranije poverio da ima neki problem, ali nije želeo detaljno da govori o tome, a rekao je i da će se zbog toga manje kretati i izlaziti iz kuće – ispričao je ranije naš izvor iz istrage i dodao da je starletin muž posle davanja izjave u policiji pušten, jer je utvrđeno da nije umešan u zločin.

Ipak, prema navodima iz optužnice protiv „Vračaraca“, grupe sa kojom je uhapšen i Kačarević, navodi se da je upravo on odao lokaciju Aleksandra Šarca i do za iznos od 6.000 evra.

Osim Šarca, da podsetimo, „Vračarska grupa“ tereti se za još dva ubistva, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića Čađe.

Ko je ubica?

Lazar Ilić za koga se sumnja da je ubio Šarca, uhapšen je u Budvi 22. januara 2021. godine i to zbog sumnje da je sa još jednim sugrađaninom planirao likvidaciju Marka Ljubiše Kana, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana.

Ilic je tada identifikovan kao pucac na osnovu snimaka sigurnosnih kamera, ali i zbog specificnog hoda. Uhapšen je zajedno sa svojim sugradaninom Strahinjom Savićem.

Starleta: Znala sam ko je Kačarević

Tamara Đurić je za Kurir otkrila šta misli o svemu, ali i da li ga posećuje u privoru.

– Ja sam znala kada sam se udavala ko je Nikola Kačerević. On nije pripadnik klanova. Ja sam apsolutno sigurna da on nije umešan u to što novinari pišu. Da li on ima neku krivicu ili ne, to će ispitati nadležni organi. Nikola je dečko ko je jako vredan i koji ima legalan biznis i od toga živi – rekla je ona.

– Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima!

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn