Kolima udario vozača motora u Novom Beogradu i pobegao

Nesreća se dogodila na raskrsnici Radoja Dakića i Džona Kenedija

Protiv V.Z. (56) Treće osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog zbog postojanja sumnje da je dana 27. februara izvršio krivično delo Ugrožavanje javnog saobraćaja.

Kako se navodi, na raskrsnici ulica Radoja Dakića i Džona Kedenija u Novom Beogradu, a koja je regulisana saobraćajnim znakom „obavezno zaustavljanje – STOP“, nije propustio vozača motora, iako je on imao prednost, takođe je auto vozio nedozvoljenom brzinom i izazvao saobraćajnu nesreću.

Potom je pobegao sa mesta nesreće i ostavio povređenog. Time je izvršio i krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivim, te da ga zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanja javnog saobraćaja osudi na kaznu zatvoru u trajanju od sedam meseci, da ga zbog izvršenja krivičnog dela Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi osudi na kaznu zatvoru u trajanju od jedne godine a zatim da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest meseci.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn