Konkurs za najbolju fotografiju Novog Beograda

Gradska opština Novi Beograd, raspisala je povodom Dana opštine, 11. aprila, konkurs za najbolju fotografiju sa motivima Novog Beograda, snimljenu u poslednje dve godine.

Konkurs „Biramo najbolju fotografiju Novog Beograda“, otvoren je od 6. do 21. marta, do kada svaki učesnik na adresu info@novibeograd.rs može da pošalje najviše tri fotografije.

Neophodno je da format fotografije bude 30 X 40 centimetara. Fajlovi digitalnih fotografija moraju imati najmanje 300 dpi, veličine do jednog MB, uz jasno ispisan naziv fotografije, datum snimanja, ime i prezime, adresu i broj telefona autora.

Digitalne korekcije na fotografijama prihvatljive su samo u domenu osvetljenja i kontrasta, a nije dozvoljeno uvrštavanje elemenata koji se nisu originalno nalazili na fotografiji.

Optšina kao organizator konkursa zadržava pravo na reprodukovanje fotografija. Autori čiji radovi budu odabrani za izložbu povodom Dana opštine, biće obavešteni o vremenu i načinu dostavljanja originalnih fotografija.

Za tri najbolje fotografije opredeljen je nagradni fond i to; 100.000 dinara za prvu, 75.000 za drugu i 50.000 dinara za treću fotografiju.

Izbor najboljih fotografija obaviće žiri u sastavu: prof. dr Ivana Dragutinović – docent na Akademiji realnog slikarstva, prof. Đorđe Sokolovski – doktor slikarstva i docent, Đorđe Arnaut – master vajarstva i predsednik Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajna srbije (ULUPUDS) Željka Momirov – magistar vajarstva, dok je u ime opštine član žirija Anka Vukelić Grgurović.

 

Za sva dodatna pitanja zainternjsovani za konkurs mogu da se obrate na info@novibeograd.rs ili na telefon 011-3106-837.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn