KONTROLORU POLOMIO NOS, OKRŠAJ NA LINIJI 77: Nije imao kartu, pa mu cepao odeću i udarao po glavi i vratu?!

BEOGRAD – Na liniji 77 u smeru ka Bežanijskoj kosi, na stajalištu Ulaz u Pariske komune danas se dogodio još jedan brutalan napad na kontrolore N.T i I.Ž kompanije Kentkart, saopštila je ta kompanija u mejlu poslatom na adresu redakcije Kurira.

Putnik koji nije imao voznu ispravu, ovom prilikom je odbio saradnju sa kontrolorima koji su mu kao opciju prvo ponudili plaćanje posebne karte.

Nakon odbijanja da na licu mesta plati posebnu kartu, kao i to da omogući kontrolorima da mu uruče prekršajni nalog, oni su mu oduzeli putnu ispravu, a putnik je, takođe, odbio da uzme potvrdu o oduzetoj kartici.

Ipak, kontrolori su nastavili sa radom, a putnik ih je snimao i pratio pod izgovorom da su mu ukrali karticu. Potom je jednog od kontrolora povredio zadavši mu višestruke udarce po glavi, vratu i nosu uz cepanje odeće.

Odmah je intervenisala policija, kao i Hitna pomoć koja je povrđenog kontrolora prevezla na VMA, gde se trenutno nalazi na detaljnim pregledima, kako bi se utvrdila težina povreda.

“I ovom prilikom apelujemo na Beograđane da se ne razračunavaju sa kontrolorima, i molimo da mirnim putem reše svaku situaciju u javnom prevozu. Kontrolori su naše kolege, ljudi koji su svakodnevno izloženi napadima i velikom stresu i mi ćemo učiniti sve što je u zakonskim okvirima da ih zaštitimo, kao i poslovanje naše kompanije”, ističu u Kenkratu.

Izvor: Kurir

Tagovi

Pročitajte još: