KRILO IMT-a O ŽELJAMA PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Samo nas prvo mesto zanima

Kada je sezona u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije bila najavljivana niko nije mogao da pretpostavi ovakav početak. Međutim, posle trećine prvenstva u drugom rangu ovdašnjeg fudbala, sve sluti da ćemo gledati trku dva konja. Grafičar je lider, ali IMT pokušava da ispravi prošlogodišnji propust kada je većim delom takmičarske godine kucao na elitna vrata, ali je na kraju propustio priliku u baražu protiv Novog Pazara.

Imaju na Novom Beogradu iskustva, mnogo veruju u vunderkinda Miloša Lukovića, polažu u iskustvo Alena Stevannovića i Uroša Ćosića, kao i već prepoznatljivu formu krilnog igrača iz Sombora Vladimira Radočaja. Momak rođen 1998. godine nosio je dres IMT-a i tokom prošle godine, dokazavši da je uprava novobeogradskog kluba pogodila centar mete odlukom da ga dovede iz Kabela.

„Dobro za sada guramo, ali dok ne budemo lideri ne možemo da smatramo da je sezona uspešna. Cilj je jasan, želimo da se bez baraža plasiramo u Superligu, jer nam je gledajući sve resurse tamo mesto. Nije nam bilo lako da prežalimo prošlogodišnji rasplet. Bukvalno smo zbog jednog gola ostali bez elite, ispali u baražu, ali smo se nekako resetovali“, počinje priču za Mozzart Sport Vladimir Raodčaj.

Ostao je IMT bez proverenog kvaliteta Vladimira Lučića, nema više u vezi ni Zorića, ali je roster Traktorista i te kako kvalitetan.

„Tu su sada Vidić, Ćosić i Alen Stevanović koji prave ozbiljnu razliku na terenima Prve Mozzart Bet Lige Srbije. Imamo baš dobar tim, verujem da ćemo slaviti sutra protiv Loznice i možda se dočepati prvog mesta. Ostaje mali žali zbog nedavnog remija protiv Mačve u Šapcu“.

Priznaje krilni fudbaler da IMT na tom meču nije bio na potrebnom nivou.

„Nismo navikli da rivali igraju toliko defanzivno protiv nas. Napadali smo, ali nismo pronašli rešenje za njihov blok. Očigledno je da moramo da se pripremamo za takve mečeve. Vide rivali da smo kvalitetniji. Sigurno će i u budućnosti igrati nešto defanzivnije protiv nas“.

Vladimir Radočaj je prethodne sezone igrao sezonu karijere. Imao je „dabl-dabl“ učinak, odnosno dvocifren broj golova i asistencija. Nada se da će takav standard zadržati i ove sezone.

„Ove godine sam krenuo malo sporije. Za sada sam dao dva gola, upisao i tri dodavanja. Nadam se da ću ispratiti prošlogodišnji trend. Bilo je i dobrih utakmica, kao protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Napravio sam odličan izborom odlukom da dođem u IMT iz Kabela. Dobio sam veliku slobodu predsednika Radeta Dunjića, direktora Govedarice, trenera…“.

Zbog toga i ne razmišlja o promeni sredine.

„Cilj je da što bolje odradimo ovu jesen, da budemo prvi. Posle ćemo svi zajedno doneti odluku da li je vreme za iskorak“.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn