KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOZAČA BMW-A: Udario ženu (67) na pešačkom na Novom Beogradu i odbacio je, pala na auto JAVNOG TUŽIOCA

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu oko 19 sati, kada je vozač automobila marke „BMW“ udario D. V. (67) na pešačkom prelazu, dok je pokušavala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Vozač BMW-a udario je ženu pešaka koju je usled siline udara odbacio na bočnu stranu automobila marke „dačija daster“, koji je bio u suprotnom smeru.

On je stajao pred pešačkim prelazom i čekao da pešak pređe ulicu, a za volanom „dačije daster“ bio je viši javni tužilac Siniša Zorić.

Protiv vozača BMW-a je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Teško povređena

Žena je zadržana na odeljenju šok A u Urgentnom centru.

U Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu juče oko 19 sati u saobraćajnoj nesreći teško je povređena D. V. (67), dok je pokušavala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

Prema prvim informacijama sa mesta nesreće, „BMW“ je udario u ženu, koja se od siline udarca odbila i udarila u „dačiju daster“.

Kako Kurir saznaje, za volanom „dačije“ bio je viši javni tužilac Siniša Zorić. Inače, tužilac Zorić javnosti je postao poznat jer je vodio slučaj „kantrimen“.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn