KVAR NA TOPLOVODU: Deo Novog Beograda bez grejanja

ZBOG popravke kvara na kraku toplovoda, trenutno su bez grejanja potrošači u Gandijevoj od 148 do 154 i Jurija Gagarina 149 do 154. Takođe, bez grejanja su trenutno i potrošači u Tošinom bunaru 188 i Autoput za Zagreb 2.

Ekipe JKP „Beogradske elektrane“ su na terenu, kako bi u što kraćem roku otklonili problem i ponovo uspostavili isporuku toplotne energije.

Pojedinačne kvarove na instalacijama u zgradama, stanovima i delovima stanova terenske ekipe preduzeća otklanjaju prema prijavama potrošača. Broj telefona Dispečerskog centra za prijavu reklamacija u vezi sa kvalitetom grejanja je 011/2093-011, a broj telefona isključivo za prijavu curenja vode iz instalacija je 011/2093-100.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn