Lažima protiv Srbije uznemirili meštane Bežanijske kose: Na groblju kućnih ljubimaca ne postoji krematorijum!

Brojne informacije putem pojedinih medija “da stanovnici Bežanijske kose imaju ekskluzivno pravo da udišu otrovna isparenja iz krematorijuma za spaljivanje životinja i medicinskog otpada“ uznemirile su meštane ovog naselja.

U razgovoru sa stanovnicima Bežanijske kose otkrili smo šta je zapravo istina: Da li se u okviru groblja za kućne ljubimce nalazi krematorijum i spalionica animalnog otpada ili je to ipak dezinformacija?!

– Ja ovde živim preko 30 godina. Slušali smo prethodnih godinu dana gnusne laži koje su uznemirile naše komšije kako će se ovde spaljivati medicinski otpad i kućni ljubimci – rekao je meštanin Bežanijske kose, i dodao da ovde ne postoji nikakav krematorijum, već uređeno groblje kućnih ljubimaca, a potom nam je pokazao teren, u šta smo se na licu mesta i uverili.

Stanovnici Bežanijske kose ne treba da se potresaju zbog priča različitih grupacija, koji lažnim informacijama žele da unesu nemir i strah. Istina je da na groblju kućnih ljubimaca ne postoji i nije u planu krematorijum i spalionica animalnog otpada, jer državi nije u cilju da ugrozi zdravlje svojih građana.

 

Tagovi

Pročitajte još: