„Ljudi, šta se ovo dešava, ZAŠTO PRŠTE PETARDE!?“ panično je sinoć upitala jedna Novobeograđanka

„Da li neko ima informaciju šta se dešava u bloku, i zašto petarde pršte kao da je Nova godina? O čemu se radi? Da li je ovo normalno ljudi?“, glasio je post Beograđanke u jednoj novobeogrdskoj Fejsubuk grupi podeljen sinoć baš negde u vreme završetka utakmice Srbija-Portugalija i naravno, nasmejao je sve ostale iz grupe.

Ne samo da su petarde pucale po Novom Beogradu, čule su se po celom gradu, plasman Srbije na Mudnijal slavio se po celoj Srbiji, Republici Srpskoj… ali ova Beograđanka, kao je i sama posle priznala, nije baš pratila…

– Budite srećni što ste prisustvovali proslavi istorijskog trenutka za srpski fudbal, kad već niste obavešteni! Toliko… – bila je ljuta jedna sugrađanka.

– Fudbalska reprezentacija Srbije se plasirala na svetsko prvenstvo – pristojno je objasnio drugi.

A bilo je i onih ironičnih:

– Našli su neko kuče što se izgubilo pa se vesele.

– Šteluju petarde, zbog Nove godine…PA POBEDAAAA SRBIIII, gde živite??? – zapitao se jedan od korisnika Fejsbuka.

„Aha, hvala! Ne pratim fudbal pa ne znam. Uplašila sam se da nije krenulo pred prednovogodišnje ludilo! (pu pu!)“, odgovorila je neobaveštena sugrađanka.

Podsetimo, juče se širom Beograda slavio plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u fudbalu. Euforija, kako na ulicama, tako i u domovima širom zemlje nije se smirivala do kasnih večernjih sati.

Iako se u tom trenutku činilo da ne postoji čovek koji sinoćnu utakmicu nije pratio ili bar na neki drugi način saznao rezultat, ipak je bilo i onih koje je zvuk petardi, sirena i pucnjave uplašio.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn