LŠ: Novi Beograd respektuje OSC, očekuje zahtevan meč

U prvom delu Lige šampiona, kada je grupa B u pitanju, Novi Beograd je demonstrirao silu protiv mađarskog tima OSC. Sada sledi revanš u Budimpešti, a sve utakmice elitnog vaterpolo takmičenja možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

ocićev tim je slavio 17:9. Odličnu partiju srpskog šampiona je trener gostiju Daniel Varga prokomentarisao rečima: „Imali smo samo jedan problem u igri a to je snaga Novog Beograda“.

U daljem takmičenju Novi Beograd je stigao do drugog mesta dok su Mađari poslednji na tabeli sa deset bodova. U petak u 19 časova i 30 minuta u Budimpešti srpski tim će igrati za pobedu koja mu definitivno donosi drugo mesto u grupi a domaći sastav za čast uz motiv da poslednje mesto prepusti nekom drugom timu. Sa „fenjerašem“ neće biti lako.

U Novom Beogradu vlada zadovljstvo posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvoj utakmici finala plej- ofa. Sa domaće scene pažnja se vratila na evropsku.

„Neće biti nimalo lako. OSC je u značajnoj meri podigao formu u odnosu na prvi deo sezone. Igraju u kompletnom sastavu pošto se u tim vratio centar Harai. Utakmica će biti zanimljiva i neizvesna. Potrudićemo se da se pripremimo na najbolji mogući način i pokušaćemo da pružimo maksimum u ovom trenutku. Ukoliko tako bude, nadamo se pobedi, uz sav respekt koji imamo prema ekipi OSC”, rekao je za sajt odličan poznavalac mađarskog vaterpola trener Živko Gocić.

Radomir Drašović takođe poznaje kvalitet rivala:

“Pred nama su najvažniji mečevi u sezoni i zato je neophodno da podižemo formu i nivo samopouzdanja što bi moglo da bude presudno u borbi za trofeje. OSC je nezgodan domaćin i zato ne sme da nas zavara rezultat iz prvog meča. Moramo da imamo maksimalno ozbiljan pristup”.

Grupa B – petak 12.maj: OSC – Novi Beograd (19.30), Špandau 04 – Sabadelj, Marsej – Jug (20), Ferencvaroš – Breša (20).

Plasman: Breša 31, Novi Beograd 26, Ferencvaroš 22, Jug 16, Špandau 11, Sabadelj 10, Marsej 10, OSC 10.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn