LUKIN UBICA U ŠTEK STANU NA NOVOM BEOGRADU? Policija pronašla VAŽNE DOKAZE za utvrđivanje identiteta

Policija i dalje češlja Novi Beograd zbog sumnje da se ubica vlasnika restorana „Ritual“ Luka Žižić (37) krije u štek stanu koji je iznajmio kako bi se primirio 48 sati nakon likvidacije.

Ono što je do sada policija zaključila jeste da je zločin dugo i do detalja isplaniran i da napadač zna da policija intezivno traga za njim i da mu je najbitnije da se dva dana primiri.

– Iz dugogodišnjeg iskustva i na primerima ovakve likvidacije mogu reći da se ubica najverovatnije krije u nekom od obližnjih stanova. Imao je zadatak da što pre pobegne nakon zločina. Iz tog razloga izabrao je električni trotinet. Sa njim se brzo i lako kreće kroz uske ulice. Pomoću njega brže je stigao na odredište – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Ubica je nakon zločina ostavio svoj DNK-a trag i radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

– Osumnjičeni je ostavio otiske na pištolju i rukavicama, ali ima njegovih tragova krvi na mestu ubistva. Našli smo i njegovu masku, ali i kačket – dodaje sagovornik.

Kako je „Telegraf.rs“ ranije pisao, ubica obučen u radno odelo ušao je u restoran „Ritual“ gde je sedeo Luka sa prijateljima i bratom. Zamolio ih je da ode do toaleta gde se kratko zadržao. Izašao je sa pištoljem u ruci i prišao mu.

– Vlasniku restorana pucao je u glavu i grudi. U nameri da zadrže ubicu brat ubijenog i prijatelji skočili su na napadača. U jednom trenutku su ga bukvalno držali, ali su ga pustili kada su videli da je Lukin brat uzeo nož u ruke i da ima nameru da ubode- dodaje izvor za „Telegraf“.

Prema našim inforamcijama, policija je uzela snimak iz restorana. Na njemu se jasno vidi lik ubice za kojim se intezivno traga.

Lekari Hitne pomoći smrt Luke Žižića konstatovali su sinoć u 19.43 sati.

Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn