MAČETOM JURIO MUŠKARCA NA NOVOM BEOGRADU I TRAŽIO MU TELEFON I NOVČANIK: Prišao mu u zgradi i udario ga po glavi

On je svoju žrtvu jurio po ulici, naposletku je gađavši oružjem koje je nosio

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podiglo optužnicu protiv F. A. (21) zbog sumnje da je pokušao da izvrši krivično delo razbojništvo.

Kako objašnjavaju iz tužilaštva, on je 19. oktobra 2022. godine u Novom Beogradu upotrebom sile pokušao da oduzme tuđu pokretnu stvar, odnosno prišao je oštećenom, rukom ga uhvatio za džep jakne i zahtevao da mu da telefon i novčanik.

Oštećeni je to odbio i pokušao da mu se otrgne, nakon čega je F. A. iza leđa izvukao mačetu i udario oštećenog u glavu, tako mu zadavši lakšu telesnu povredu. Oštećeni je, uprkos povredi, izašao iz zgrade i počeo da beži, a F. A. je krenuo za njim i gađao ga spomenutom mačetom. Pogodio ga je u leđa, ali kako nije uspeo da sustigne svoju žrtvu krivično delo ostalo je u pokušaju.

Kazna za krivično delo razbojništvo je od dve do 10 godina zatvora, dok je za razbojništvo u pokušaju, za koje se tereti F. A, propisano da će se učinilac za pokušaj kazniti kaznom propisanom za to krivično delo.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn