MAKSIMUM ZA POBEDU: Vaterpolisti Novog Beograda protiv najbolje ekipe u Evropi u TOP 8 faze Lige šampiona

DERBI za prvo mesto. Pokušaće vaterpolisti Novog Beograda večeras (19.45) u meču treće runde top 8 faze Lige šampiona na domaćem bazenu „11. aprila“ da ostvare trijumf protiv favorizovanog rivala. Pobedom bi vrata za plasman na fajnal-for (6-8. jun) na Malti bila širom otvorena.

Posle napornog regionalnog turnira vremena za predah nema.

– Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadranske lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. To je ono što uvek tražim i na čemu insistiram kod igrača. Ako tako bude, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu – podvlači Gocić, koji je ističe da ima sitnih kadrovskih problema.

U drugom meču trećeg kola A grupe top 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19.00, Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marselja. n

Raspored

TREĆE kolo druge faze Lige šampiona – grupa A: Jadran ST – Marselj (19.00), Novi Beograd – Pro Reko (19.45). Tabela: Pro Reko 6, Novi Beograd 6, Jadran ST 0, Marselj 0 bodova.

Grupa B, sreda: Barselona – Ferencvaroš (19.30), Breša – Olimpijakos (20.00). Tabela: Ferencvaroš 6, Barseloneta 3, Olimpijakos 3, Breša 0 bodova.

Tagovi

Pročitajte još: