Mini atletski miting predškolaca, u subotu u Hali „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu

Gradsaka opština Novi Beograd i Predškolska ustanova „11. april“, organizovaće u subotu, 23. marta, od 9.30 do 12.50 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“, 13. Mini atletski miting novobeogradskih predškolaca.

Sportsko takmičenje najmlađih počeće defileom ekipa. Miting će, u 10 časova, zvanično otvoriti predsednik opštine Vojan Bovan, a pre početka nadmetanja učesnicima i publici, obratiće se i direktorka PU „11. april“ Jelena Dubljević.

Na tradicionalnom atletskom mitingu kojim se među najmlađim Novobeograđanima promovišu ljubav prema sportu, timski duh i ferplej, učestovaće deca iz 35 vrtića, odnosno 420 predškolaca.

Uz sagalsnost roditelja i vaspitača, ekipe će se takmičiti u tri štafetne discipline; mini sprint i prepone, zbirni skok udalj i mini kros. Ekipu vrtića činiće 12 takmičara – pet dečaka, pet devojčica i dva rezervna člana ekipe.

Mini atletski miting predškolaca je prvo veliko takmičenje u sportu najmlađih i organizuje se uz podršku „Arena sport TV“, Atletskog kluba „Novi Beograd“ i JP „Sportski centar Novi Beograd“.

Najbolje ekipe osvajaju pehare i medalje, a svi učesnici dobijaju majice.

U revijalnom delu nastupiće hor i folklorne sekcije PU „11 april“, a za gledaoce, pre svega rođake i prijatelje učesnika spektala za najmlađe Novobeograđane, ulaz je besplatan.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn