MIROSLAVU (77) JE IZGOREO STAN NA NOVOM BEOGRADU, A SADA NEĆE DA PRIHVATI SMEŠTAJ!

Miroslav I. (77) ostao je bez stana 5. januara kada je kod njega buknuo požar, a sada odbija pomoć Gradskog centra za socijalni rad

Miroslav I. (77), koji je 5. januara ostao bez stana na 11. spratu zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 57 u novobeogradskom Bloku 61 nakon požara, odbija da ga zbrine Gradski centar za socijalni rad u Beogradu.

– Na osnovu dostupnih informacija, on je posle požara odveden u specijalizovanu zdravstvenu ustanovu, ali nije zadržan na lečenju. Aktuelni stručni tim organa starateljstva u saradnji sa policijom preduzima sve mere iz svoje nadležnosti u cilju njegovog zbrinjavanja. S obzirom na to da je za pružanje bilo koje vrste pomoći potreban pristanak korisnika, M. I. odbija saradnju, pomoć, pokušaj zbrinjavanja i intervencije stručnih radnika – navedeno je u pisanom odgovoru GCS dostavljenom Kuriru, gde su dodali da će pokušavati i u narednom periodu da ga zbrinu.

Kako saznajemo od komšija, on se tokom dana šeta oko zgrade, a prethodnu noć proveo je u hodniku zgrade u kojoj je bio njegov stan.

Kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još: