Misterija škole na Novom Beogradu: 3 godine fantomi upadaju noću, ostaju tragovi i haos

Upadi se dešavaju periodično već tri godine

U osnovnoj školi „Marko Orešković“ na Novom Beogradu već tri godine periodično se ponavlja isti, prilično čudan incident. Nepoznata grupa ljudi dolazi noću ispred ove ustanove, tu polupa neonske lampe, a zatim razbija prozore škole i sa krhotinama ulazi unutra.

Ovaj nasilnički ritual ponavlja se s vremena na vreme već tri godine zaredom, a niko još sa sigurnošću ne zna šta se iza toga krije. Poslednji put, vandali su razbili posebno izrađena školska vrata, zbog čega je direktorki naročito žao.

– Polomili su vrata koja su bila specifična i predstavljala poseban detalj škole. Svaki put donesu neonske lampe. Olupaju ih ispred škole, pa ako razbiju prozor, ubace ih unutra, uđu u hol škole i prave haos ovde. Ako ne razbiju prozor, onda samo ostave krhotine od neonskih lampi ispred – priča za Telegraf direktorka škole Gordana Radojević.

Kako kaže, zanimljivo je da za tri godine koliko upadaju u školu, nikada ništa nisu ukrali. Iza njih, dodaje naša sagovornica, ostaju otisci velikih stopala i neretko haos u učiniocama.

– Nalazili smo prazne flaše pića koje su verovatno tu ispijali noću, i otiske velikih stopala, zbog čega smo gotovo sigurno da nisu u pitanju učenici – ističe Radojević.

Zašto bi to neko radio, i to već tri godine unazad, direktorka ne zna niti se usuđuje da nagađa. Ona dodaje da je policija uvek izlazila u susret i čak dodelila školskog policajca samo za ovu školu.

– Ali, tužilac nikada ništa nije preduzeo. Iako im policija prosledi zahtev, oni uvek odgovore da nema osnova, valjda zbog toga što se iz škole nikada ništa ne ukrade – kaže na kraju direktorka škole.

Iz MUP-a nismo dobili odgovor na pitanja u vezi sa ovim slulčajem.

Izvor: Telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn