Mladiću, koji je pretukao lekara na Novom Beogradu, određeno zadržavanje

On se sumnjiči da je u petak, 19. januara na Novom Beogradu, pesnicama nekoliko puta udario mladića u glavu usled čega je on pao na zemlju i zadobio teške telesne povrede u vidu frakture i dislokacije nosa.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici sa Novog Beograda doneli su rešenje o zadržavanju osumnjičenog S. Ć. (23) zbog krivičnog dela teška telesna povreda.

On se sumnjiči da je u petak, 19. januara na Novom Beogradu, pesnicama nekoliko puta udario oštećenog u predelu glave usled čega je on pao na zemlju i zadobio teške telesne povrede u vidu frakture i dislokacije nosa, a osumnjičeni mu je i nakon toga zadao još jedan udarac, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Događaju je prethodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali oštećeni kao vozač i dva pešaka koja su zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ga je napadnuti pretekao svojim kolima, kao i da ne može da objasni zašto mu je zadao udarce, odnosno da je reagovao ishitreno kada je video da je oštećeni udario pešake, a da je lice mesta napustio jer je bio uplašen.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Tagovi

Pročitajte još: