Muškarac (41) ukrao prehrambenu robu vrednosti 17.000 dinara na Novom Beogradu

Njemu je određen pritvor

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni N.D. (41) na okolnosti izvršenja dva krivična dela Krađa koju je izvršio u maloprodajnom objektu „Madži“ na Novom Beogradu.

On je ukrao prehrambenu robu ukupne vrednosti oko 17.000 dinara.

Osumnjičeni je iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu, a imajući u vidu da se radi o licu koje je višestruko osuđivano za krivična dela protiv imovine i protiv kog se već vodi postupak pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu za krivično delo „krađa“ nadležnom sudu je podnet predlog za određivanje pritvora, koji je potom određen.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn