Muškarac na Novom Beogradu uhapšen zbog nasilja u porodici: Pijan napao sina, udario ga u glavu

D. J. će sutra biti saslušan u tužilaštvu.

D. J. (48) uhapšen je sinoć u Novom Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je u porodičnom stanu, pod dejstvom alkohola, primetnom nasilja i pretnjom da će da napadne na život i telo ugrozio telesni integritet svog sina.

Kako saznaje Telegraf.rs, D. J. je sina snažno udario u predelu glave, što je za posledicu imalo da mladić, najverovatnije trenutno, izgubi vid na jedno oko.

Do napada je došlo u zgradi u Ulici Džona Kenedija. U toj ulici sinoć je bilo vozilo policije, a u ulazu u gradu stajao je policajac, dok su njegove kolege u stanu uzimale izjave.

D. J. će sutra biti saslušan u tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn