Na imunizaciju u „Belekspocentar” i do 3.500 građana u smeni

Građani će najkasnije od utorka moći da se vakcinišu, ali i revakcinišu na novom punktu za imunizaciju koji će biti otvoren u „Belekspocentru” na Novom Beogradu, najavio je Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada, a preneo Tanjug.

U „Belekspocentru” biće 20 kabina za lekarske preglede i još 22 za imunizaciju pa će tako po jednoj smeni svoju dozu vakcine ovde će moći da dobije između 3.000 i 3.500 građana.
– Imamo dovoljan kapacitet za sve koji budu želeli da prime vakcinu i da se revakcinišu na ovom mestu. Grad je kompletno opremio i ovu halu, i u njoj su ispunjeni svi neophodni uslovi za bezbedno odvijanje procesa imunizacije – istakao je Nikodijević koji je apelovao na građane da se za vakcinaciju prijave posredstvom portala eUprave kako bi dobili svoj termin i mesto na koje treba da dođu.

Svako ko je primio prvu dozu, kako je rekao Nikodijević, dobiće i revakcinu. Istovremeno je i on upozorio da bi posle prve primljene doze građani trebalo da budu odgovorni, poštuju mere, nose zaštitne maske i održavaju fizičku distancu, pošto se, kako je naveo, imunitet dobija desetak dana posle revakcinacije.
Nikodijević je najavio otvaranje punkta za imunizaciju i na levoj obali Dunava, u novoj zdravstvenoj stanici u Borči. 
– Čim bude pušten u rad punkt u „Belekspocentru”, počinjemo da montiramo opremu u zdravstvenoj stanici Borča. Ako bude bilo potrebe, spremni smo do otvaramo još punktova – dodao je Nikodijević.

Izvor: Politika

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn