NA NOVOM BEOGRADU KREĆU VELIKI RADOVI: Ove ulice dobijaju dodatnu traku

Na teritoriji gotovo svih beogradskih opština u planu je ili u toku veliki broj projekata koji obuhvata rekonstrukciju ulica i to ne samo onih većih, već i manje prometnih koje će uskoro zasijati kao nekada, punim sjajem. Od septembra prošle godine urađeno je više od sto ulica, a cilj rekonstrukcija svakako jeste smanjenje gužve u našem glavnom gradu. Grad će nastaviti i sa praksom širenja kolovoza što će dosta značiti vozačima i doprineti boljoj cirkulaciji saobraćaja.

Jedan od najobimnijih radova svakako predstavlja produženje Bulevara Zorana Đinđića, od Ulice Milentija Popovića do Ulice Vladimira Popovića gde će doći do probijanje nove trase. Radovi na izgradnji nastavka Bulevara Zorana Đinđića počeli su početkom maja 2023. godine, a planirani završetak radova je oktobar 2023.

Planirani su i radovi na izradi dodatne trake po smeru u ulici Bulevar Zorana Đinđića od ulice Milentija Popovića do ulice Tošin bunar. Radovi na potezu od ul. Milentija Popovića do Omladinskih brigada počeli su 01.09.2023. godine, a rok za završetak radova je novembar tekuće godine.

Takođe, planirani su radovi na proširenju Egipatske ulice na potezu od ulice Nikole Dobrovića do Gandijeve ulice, sa trenutnih dve trake po smeru na tri trake. Planirani početak radova je oktobar 2023. godine.

Planirani su i radovi na izradi dodatne trake po smeru u ulici Bulevar Mihajla Pupina od TC „Ušće“ do kružnog toka, kao i dodatne trake po smeru od raskrsnice sa novoprojektovanom ul. Bulevar Zorana Đinđića do ul. Antifašističke borbe.

Tagovi

Pročitajte još: